PUJ

Copenhagen Punta Cana FlyHvad enten du kigger efter en last-minute Copenhagen - Punta Cana flyrejse eller en rejse til en destination, der ligger længere væk, har vi samlet vores laveste priser til dine rejsedatoer på dette website.
Nedenfor finder du en liste over de billigste billetter med Air France tur-retur mellem Copenhagen og Punta Cana :

Book et hotel i Punta Cana

Når du booker din Copenhagen Punta Cana flyrejse foreslår Air France, at du også booker et hotel gennem Air Frances partnernetværk i hotelsektoren. Find vore bedste tilbud med fly + hotel i Punta Cana.

Reservér et hotelværelse

Vores rejsehåndbog Air France Travel Guide

Vi har udarbejdet en rejsehåndbog til de forskellige destinationer (evt. link til TBAF) for at hjælpe dig med at gøre klar til de forskellige faser af din rejse til Punta Cana. Find alle nyttige oplysninger om Punta Cana, før du rejser med Air France.

Tag afsted på eventyr med Air France Travel Guide

Biludlejning i Punta Cana

For at få lidt frihed under din rejse til Punta Cana kan du leje bil til specialpriser gennem Air Frances samarbejdspartnere.

Book en udlejningsbil

Ekstra bagage

Har du brug for at tage mere bagage med? Køb en eller flere ekstra kufferter online, og få en rabat på mindst 20 % på gældende priser i lufthavnen.

Transportér ekstra bagage

Sædevalg

Vil du rejse med ekstra benplads eller ved siden af bare én person på din flyrejse Copenhagen-Punta Cana? Find vores sædevalg.

Køb dit sædevalg

À la carte-menuer

Nyd et gourmet-måltid under flyrejsen til Punta Cana ! Vælg mellem dagens ret og vores à la carte-menu.

Bestil en á la carte-menu

Book your flight