LAX

Copenhagen Los Angeles FlyHvad enten du kigger efter en last-minute Copenhagen - Los Angeles flyrejse eller en rejse til en destination, der ligger længere væk, har vi samlet vores laveste priser til dine rejsedatoer på dette website.
Nedenfor finder du en liste over de billigste billetter med Air France tur-retur mellem Copenhagen og Los Angeles :

Book et hotel i Los Angeles

Når du booker din Copenhagen Los Angeles flyrejse foreslår Air France, at du også booker et hotel gennem Air Frances partnernetværk i hotelsektoren. Find vore bedste tilbud med fly + hotel i Los Angeles.

Reservér et hotelværelse

Vores rejsehåndbog Travel by Air France

Vi har udarbejdet en rejsehåndbog til de forskellige destinationer (evt. link til TBAF) for at hjælpe dig med at gøre klar til de forskellige faser af din rejse til Los Angeles. Find alle nyttige oplysninger om Los Angeles, før du rejser med Air France.

Tag afsted på eventyr med Travel by Air France

Biludlejning i Los Angeles

For at få lidt frihed under din rejse til Los Angeles kan du leje bil til specialpriser gennem Air Frances samarbejdspartnere.

Book en udlejningsbil

Ekstra bagage

Har du brug for at tage mere bagage med? Køb en eller flere ekstra kufferter online, og få en rabat på mindst 20 % på gældende priser i lufthavnen.

Transportér ekstra bagage

Sædevalg

Vil du rejse med ekstra benplads eller ved siden af bare én person på din flyrejse Copenhagen-Los Angeles? Find vores sædevalg.

Køb dit sædevalg

À la carte-menuer

Nyd et gourmet-måltid under flyrejsen til Los Angeles ! Vælg mellem dagens ret og vores à la carte-menu.

Bestil en á la carte-menu

Book your flight